20 jan 2021 09.00 - 11.00

Samrådsmöte 1 Västerhavets vattendistrikt – för kommunpolitiker

Vattenmyndigheten för Västerhavets vattendistrikt bjuder in kommunpolitiker till ett digitalt informationsmöte kring pågående samråd om Förvaltningsplan, Åtgärdsprogram och Miljökvalitetsnormer för vattenarbetet 2021–2027.

Från 1 november till 30 april 2021 pågår vattenmyndigheternas samråd om Förvaltningsplan, Åtgärdsprogram och Miljökvalitetsnormer för vattenarbetet 2021–2027. Vattenmyndigheterna kommer under denna tid att bjuda in till både nationella och distriktsvisa möten med olika innehåll och fokus.

Först ut i Västerhavets vattendistrikt är fyra informationsmöten som riktar sig till kommunpolitiker. Syftet med mötena är att informera deltagarna om vad samrådet handlar om, varför detta är viktigt och hur man lämnar ett yttrande. Vi ger samma information vid samtliga tillfällen. Välj den tid som passar dig bäst.

Anmäl dig i fältet nedan för att få en inbjudan med en Skypelänk några dagar före mötet.

Viktig information angående Skypelänken:

Länsstyrelsen och vattenmyndigheterna använder ”Skype för företag”.

Om du deltar i mötet via iPad, annan platta eller iPhone, behöver du ladda ner appen ”Skype för företag”. Appen finns att hämta i App Store. Förbered detta i god tid innan mötet startar.

När väl appen är installerad, logga in med din e-postadress och klicka på länken ”Anslut till Skype-mötet”.

VAR: Online via Skype

KOSTNAD: Kostnadsfritt

SISTA ANMÄLNINGSDAG:

Anmäl dig

Kontakt